Home

  Wij verwachten kittens de 1e week van augustus/We expect kittens the 1st week of August  

Welkom op onze site Meulicats Ocicats.

Wij zijn Dick en Mischa en wij vinden de Ocicat helemaal te gek. Op deze site vindt u informatie over onze Ocicats.

Sinds 2002 zijn wij helemaal verliefd op dit geweldige ras. Een jaar later kwamen onze eerste Ocicats, Spot en Twister. Het leek ons erg leuk om een keer een nestje te hebben dus Ocimeisjes Susy en Brandy behoorden ook snel tot ons gezin. Maar het bleef niet bij 1 nestje, we vonden het allemaal zo erg leuk dat het onze hobby is geworden. Al snel kwam er een dekkater uit Amerika, Moirai Fireworks door ons Wizard genoemd en zo is het allemaal begonnen.......

Onze Ocicats die gebruikt worden in ons fokprogramma, worden allen getest op FelV en FIV, HCM, PKD en PRA. Dit zorgt voor een toegevoegde waarde en de garantie dat wij er alles aan doen om de toekomstige generatie Ocicats gezond te houden.
Wij zijn in 2009 gestart met het opzetten van een nieuwe Ocicat bloedlijn, een toegestane kruising van een Ocicat en een Abessijn.
Onze topkater GIC GIP Meulicats Denzel is de vader van deze F1 kittens ze zijn geboren op 18 september 2009. 31 maart 2011 zijn de F2 kittens geboren. Op 16 november 2012 zijn onze F3 Ocicat kittens geboren.

Voor informatie over onze Ocicats neem een kijkje bij Ocicats en Ocicat kittens.

Informatie over de Ocicat zoals herkomst, karakter etc. vindt u hier

Heeft u vragen of wilt u informatie u mag ons altijd bellen of mailen zie contact.

En het zou leuk zijn als u in ons gastenboek schrijft.